Egbers Optiek-Optometrie & Hoortoestellen in Varsseveld

Onze Hooroplossingen

De kwaliteit van uw gehoor is enorm belangrijk, ook voor ons. Daarom zorgen wij op een makkelijke manier voor de service én hoortoestel die u nodig heeft voor een ontspannende hoorbelevenis. 

(on)zichtbare oplossingen
TV-oplossing
Wek/waarschuwing
Omgeving

Onze Merken

Het proces

Hoe wij helpen

Timeline image enable instruction: Currently hidden with display: none. When enabling, set with to size 40 in the styling tab.

1

Hooranalyse

Middels onze Hooranalyse achterhalen we samen wat uw wensen zijn en welke oplossingen passen bij uw behoeften.

2

Hoormeting

De audicien meet uw gehoor om de stand van uw oorgezondheid te bepalen. Zo kunnen wij het hoortoestel of andere oplossing op maat afstellen.

3

Kiezen van het plan

Na het meten is het tijd om te kiezen voor de juiste hoortoestel. Wij bieden in pakketten de hooroplossing die aansluit bij uw Hooranalyse en Hoormeting.

4

De Aanpassing

Wanneer de gekozen oplossing klaar is, testen we uitvoerig of de oplossing past en of u goed hoort. De verandering is vaak zo groot dat het even wennen is voordat u met uw keuze optimaal hoort. Ondertussen letten we op uw draagcomfort.

5

De Belevenis

Gefeliciteerd met uw nieuwe oplossing! We zijn echter nog niet klaar. Het onderhouden en controleren van uw oorgezondheid is enorm belangrijk voor de beste kwaliteit aan gehoor. Wij controleren frequent de kwaliteit van uw oren en oplossing zodat u zolang mogelijk kan genieten.

Nog onzeker?

Doe onze gratis hoortest